U četvrtak Cibona VIP gostuje u 8. kolu EL kod grčkog AEK-a kojeg je pobijedila u prvom susretu ove sezone. AEK je nakon tog poraza nanizao još 4 i tako izgubio sve izglede za plasman u drugi krug. Ipak, uz omjer 0:5 AEK je slavio protiv Efesa u gostima što pokazuje kvalitetu momčadi. Cibona je definitvno upala u manju krizu (nakon poraza od Širokog, Skippera i Zvezde) a tim povodom je Aco održao individualne i kolektivne razgovore s igračima. Lošoj obrani može pomoći oporavak Alihodžića koji se polako vraća, a Džeki bi trebao sačuvati Prku od osobnih pogrešaka u prvih 10-ak minuta.

Na pressici održanoj u Tornju čuli smo Petrovića i Mujezinovića:
Aleksandar Petrović: \”Moramo zaboraviti poraz od Zvezde u GYL i ići dalje. Momčad AEK-a ima tri velike promjene u odnosu na naš prvi susret: vratio se Dikoudis, došli su Woodberry (zamijenio Rilleya) i Jestratijević koji pomagati ispod koša. Činjenica je da igraju loše u EL ove godine ali u grčkom prvenstvu odlični. Moramo spriječiti njihov skok, i vjerovati pobjedu.\”.

Haris Mujezinović: \”U zadnje dvije utakmice nismo igrali dobru obranu i to je jedini problem. Moramo podići defanzivnu igru i ostati koncetrirani u napadu tijekom cijelog susreta. Možda se još nismo navikli na novog trenera ali će naša igra napredovati i biti ćemo sve bolji.\”.

Utakmica počinje u 20:30 sati uz prijenos na HTV3.