Repeša će inzistirati na malom broju koševa, isto kao što je prije tri tjedna bilo u utamici s Efesom (Cibona je tada primila samo 56 koševa). Barca je po napadačkom učinku treća u EL (83,6 poena o utakmici), dok je Cibona daleko lošija(75 poena o utakmici) pa je Repešina taktika o čvrstoj obrani vrlo dobra. Barcu predvode Bodiroga (16.6 poena u prosjeku), Navaro (16.4) i Duenas (u prošlom kolu 17 poena uz 11 skokova). Fučka nije u najboljoj formi ali kako Cibona zna kvalitete Gregora Fučke trebat će obratiti pozornost i na njega.
Na pressici su bili prisutni Repeša i Rimac a rekli su slijedeće:

Jasmin Repesa

Svi znaju da je Barcelona >>visoka<< momčad: Due?as i Femerling kao centri, te Fučka i Varejao kao visoka krila. Bodiroga je u životnoj firmi, sam je dobio nekoliko utakmica za Barcu. Svakako su jedna od najboljih momčadi u Europi, možda i najbolja. Ipak nisu nepobjedivi i mi idemo na pobjedu.

Slaven Rimac

Svi govore kako je Barcelona nepobjediva, ali ja vjerujem da to nije tako. Ove sezone smo odigrali vrlo dobro u Zagrebu i očekujem nastavak te tradicije. Ne trebam naglašavati da nam posebna motivacija nije potrebna jer smo svi napaljeni. vjerujem kako ćemo uz pomoć naših navijača doći do treće pobjede u Euroligi.

Susret počinje sutra u 18:30 sati, a karte se mogu kupiti u Cibona Fan Shopu ili pred početak utakmice na blagajnu kluba.