Raspored u AdmiralBet ABA ligi košarkašima Cibone u 3. kolu donosi domaćinstvo momčadi Mornar-Barsko zlato. Gosti iz Crne Gore imaju maksimalan učinak u prethodnim ogledima dok će Vukovi tražiti put do svoje prve pobjede u ovom natjecanju. Motiv će svakako biti i nastup pred domaćom publikom, kao i velika želja za pozitivnim ishodom.

Trener zagrebačkog sastava Josip Sesar očekuje vrlo zanimljivu, neizvjesnu, svakako i tešku utakmicu. „Igrat ćemo protiv odlično posloženog protivnika koji ima i najboljeg strijelca lige u dosadašnja dva kola s prosjekom od čak 44 poena po utakmici, što je raritet jer toga dosad nije bilo u AdmiralBetABA ligi. Što se nas tiče, vidjet ćemo s kojim kadrom ćemo nastupiti jer uz neke ranije ozljede sada je izvan stroja i Ljubičić. Osim njega, nema još uvijek ozlijeđenih Mesičeka i Smajlagića. U svakom slučaju, dobro ćemo se pripremiti, igramo na domaćem parketu i nadam se kako će i publika doći u što većem broju i podržati nas u našim nastojanjima da budemo pravi i dođemo do pobjede“, istaknuo je kormilar Cibone.

Mladi prvotimac u redovima Zagrepčana Ivan Perasović vjeruje kako će on i njegovi suigrači prikazati kvalitetnu igru, a to je i osnovni preduvjet da bi bodovi ostali u Draženovu domu. „Mornar je kvalitetna momčad, imaju vrlo dobre pojedince među kojima se posebno ističe vrlo efikasni Russell. Znamo da je ključ svega zaustaviti ga, odnosno što više limitirati njegov učinak. Svjesni smo važnosti utakmice i sigurno ćemo dati sve od sebe. Domaćini smo i uz naše vjerne navijače nadamo se pobjedi“, zaključio je bek Vukova.

Utakmica KK Cibona – KK Mornar-Barsko zlato na rasporedu je u petak, 14. listopada, s početkom u 20 sati, a TV prijenos je na programu Arena Sport 1. Ulaznice je moguće kupiti na portalu ulaznice.hr te na blagajni dvorane od 18 sati. U prodaji će biti i godišnje ulaznice, na dan utakmice u vremenu od 16 do 18 sati.