Na instagram storyu službenog klupskog profila navijači su mogli postavljati pitanja za Scottieja Reynoldsa koji se u klub vratio po drugi put u svojoj karijeri.

Izdvajamo najzanimljivija pitanja i odgovore…

Koja ti je najdraža uspomena iz razdoblja kad si prošli put bio tu?

Natjecanje u 3 lige koje smo igrali. Igrali smo domaće prvenstvo, ABA ligu i FIBA Champions League. Zbog toga smo provodili jako puno vremena zajedno i stalno smo bili negdje na putu. Mislim da nas je to najviše zbližilo.

Tko ti nedostaje najviše od te ekipe (trik pitanje jer ga je postavio Mili Nikolić, tadašnji kondicijski trener)?

Ha teško mi je to reći budući da sam ostao dobar sa svima. I dalje smo svi u grupi na Whatsappu i stalno se čujemo. Nikad mi se dosad nije dogodilo da s nekom ekipom ostanem toliko dugo povezan. Imali smo strašnu kemiju u ekipi. Svatko je od dečkiju imao nešto svoje, bio poseban na neki svoj način i zato mi je teško nekog izdvojiti. Ali recite Miliju da sam rekao da je on (haha).

Mišljenje o sadašnjoj ekipi?

Imamo puno mladih talentiranih igrača ispred kojih je sjajna budućnost. Na njima je da treniraju i da svoje snove pretvore u realnost. Ja sam jedan od starijih i iskusnijih koji im treba pomoći da stasaju i veseli me rad s njima. Nadam se da možemo spojiti tu mladost i iskustvo na način koji će nam donositi rezultate.

Kakav je osjećaj biti ponovno tu?

Zapravo kao da nikad nisam ni otišao. U Zagrebu sam kao doma.

Najdraže mjesto u Zagrebu za šetnju i najdraži kvart?

Za šetnju bi izdvojio Jarun. Prije sam živio na Svetom Duhu i tamo mi je bilo super. Sad sam u stanu kod Branimir Centra ali neću tamo ostati, tražim drugi stan. 

Najdraži košarkaš svih vremena?

Allen Iverson.

Kakav je osjećaj kad ti je Rozić šef?

Haha, sljedeće pitanje!!

Zašto si opet izabrao Cibonu?

Znam jako puno ljudi u klubu i u Zagrebu i nekako mi je došlo prirodno. Htio sam doći u Europu, a čuo sam se sa cijelim menadžmentom, direktorom Čavlovićem i Rozićem jer sam s njima ostao jako dobar.

Kad će Cibona opet osvojiti ABA ligu?

Pa ne znam, svašta je moguće u ovoj situaciji s koronavirusom…

#HejaHejaCibosi