Cibona u ponedjeljak, 7. ožujka u 21 sat, igra u gostima kod Budućnosti u posljednjem, 26. kolu ABA lige.

Vukovi znaju gdje putuju te su svjesni da će biti zanimkjiva utakmica protiv lidera na ABA ljestvici s 22 pobjede i samo 3 poraza.

“Igramo utakmicu protiv lidera i samim time pokazuju da imaju kvalitetu, osobito kad igraju doma. Mi idemo tamo poslije jedne dobre utakmice u Fibi gdje smo se plasirali u četvrtfinale i s velikim samopouzdanjem ćemo se probati nadigravati s Budućnosti”, rekao je Jasmin Hukić koji tvrdi da će biti teško bez Ante Žižića koji je “jedan od najbolji igrača već par mjeseci”.

“Bit će malo teško pod košem jer su oni jaki na centarskoj liniji. Idemo probati i odigrati dobru utakmicu i ako se ukaže prilika, možda i dobijemo”, dodao je Hukić.  

Trener Damir Mulaomerović također je rekao kako će biti teško bez mlađeg Žižića bez kojeg su dosta oslabljeni, ali zato će ostali mlađi igrači dobiti svoju šansu.

“Čeka nas utakmica zadnjeg kola i rezultatski ništa ne znači iako joj moramo maksimalno ozbiljno pristupiti. Igramo protiv lidera ABA lige, najbolje ekipe kroz cijelu sezonu. Najvažnije će biti da poslije pobjede protiv Juventusa čvrsto uđemo u utakmicu i da završimo to kako spada. Igrači koji budu dobili šansu, nadam se da će to iskoristiti na najbolji mogući način”, rekao je trener Cibosa.