Cibona u srijedu, 23. ožujka u 19 sati, dočekuje ruski Enisey iz Krasnojarska u drugoj utakmici četvrtfinala FIBA Europe Cupa.

Vukovi priželjkuju pobjedu te vjeruju da mogu dogurati do final foura iako su svjesni ‘opasnosti’ koja dolazi iz Rusije.

“Očekujemo dobru utakmicu kao uvijek i nadamo se da će pobjeda otići na našu stranu. Ruska ekipa se pokazala dobrom.

Imaju tri američka igrača koji igraju dobro i moramo dati sve od sebe. Ne smijemo izgubiti”, rekao je Nik Slavica.

Trener Damir Mulaomerović ga je nahvalio.

“Najbolje smo izgledali dok je Slavica bio na terenu, bio je sjajan. U poziciji obrane stoji vrlo dobro i najveći problem smo imali s Taylorom. Bilo je par grešaka te se nismo snašli, no smatram da smo dominirali u obrani u svakom slučaju, izneredili smo ih sa zonom”, rekao je Mula.

“Čeka nas utakmica protiv jedne dobre ekipe koja se pokazala dobrom i koja igra čvrsto. Bio sam zadovoljan načinom na koji smo igrali bez obzira što je prvo poluvrijeme obilovalo s puno koševa”, osvrnuo se trener na prvu utakmicu četvrtfinala.

“Drugo poluvrijeme je bilo dosta zanimljivo i dosta je bilo obrata, ali na kraju taj nepriznati koš – svima je bilo jasno da je to bio koš-faul. Činjenica je da smo bili oštećeni. No to je sve iza nas, to je košarka, oni su dali zadnji napad. Muški smo to odradili u jednoj dobroj atmosferi, ali vidio sam jedno veliko razočarenje u svlačionici i žal zbog poraza”, kazao je Mulaomerović.

“Nije nam problem vratiti se nazad i apsolutno sam siguran da ćemo se još jednom vratiti u Krasnojarsk. Ipak igramo za final four. Moji momci su to zaslužili bez daljnjega igrom i ponašanjem. Siguran sam da ćemo odigrati dobru utakmicu i mene interesira pobjeda”, naglasio je trener Cibone