Cibona u ponedjeljak 29. veljače u 18 sati u 25. kolu ABA lige dočekuje Crvenu Zvezdu.

Momčad iz Beograda nalazi se na drugom mjestu sa 18 pobjeda i 6 poraza te Cibose očekuje jedna teška utakmica, čega je svjestan i Žan Mark Šiško.

“Znamo tko su i što su. S dobrom obranom i reakcijom na njihovu agresivnu obranu možemo dobro proći. Ako nas krenu šutevi, sigurno možemo doći do pobjede. Mi ne možemo puno izgubiti s ovom utakmicom, ali s dobrom igrom možemo dobiti samopouzdanje”, rekao je Šiško.

Trener Damir Mulaomerović također je prokomentirao nadolazeći okršaj sa starim rivalom.

“Dolazi nam euroligaška momčad, u svakom pogledu su oni favoriti, osobito jer traže pobjedu da uzmu drugu poziciju. Mi s naše strane poslije ove dobre utakmice u Litvi očekujemo utakmicu u stanju gdje nam Slavica ima problema s koljenom i ne trenira dan, dva”, rekao je trener.

“Radi se o ekipi visokog intenziteta, dobra obrana, širok roster i mladi igrači. Pokušat ćemo odigrati jednu mušku utakmicu bez pritiska. Što smo trebali napraviti, napravili smo, tako da očekujem jednu rasterećeniju utakmicu da dečki pokažu svoj talent. Nadam se da ćemo iznenaditi Zvezdu ako nam bude dobar dan”, dodao je Mulaomerović naglasivši kako je momčad u mislima u srijedi jer tada igraju  protiv Juventusa u osmini finala FIBA Europe Cupa.