Cibona sutra u 24. kolu ABA lige dočekuje Krku u 21 sat.

Vukovi su spremni pobijediti rivale iz Slovenije iako znaju da ih čeka agresivna igra.

“Krka je u takvoj situaciji zbog rasporeda da im ne paše baš do kraja lige s kim igraju, tako da očekujemo agresivnu Krku koja će pokušati pobijediti. Dobri su šuteri. Imaju fino posložene unutarnje i vanjske linije. Mi moramo odgovoriti na njihovu agresivnost još agresivnije”, prokomentirao je Jasmin Hukić.

Trener Damir Mulaomerović slaže se oko toga da će morati pripaziti na nezgodne Slovence te da bi Cibosima pobjeda bila odličan motiv za dalje.

“Igraju dosta agresivno. To je jedna dosta nezgodna ekipa, tako da mi bi s ovom pobjedom zaključili period koji je bio jako dobar za nas. Produžili bismo i ovaj dio serije pobjeda koje smo imali. Neće biti lako. Oni su zadnje dobili Megu i Zvezdu, tako da je težak raspored. U svakom slučaju, vrlo interesantna utakmica. Malo smo umorni zbog prenatrpanog rasporeda, što se osjeti i psihički i fizički, ali momci rade super”, rekao je Mulaomerović dodavši da je atmosfera dobra i smatra da će spremni dočekati Krku i pobijediti.

“Nezgodni su s vanjskih poziicja. Ako uđu u seriju Mulalić, pa Rebec koji je dosta agresivan i mlad. Protiv Sutjeske je praktički s tri trojke vratio utakmicu u egal. S vanjske linije moramo imati veliki pritisak. Jure Lalić je iskusan u unutrašnjoj liniji, a tu je i Ivanov i njegova leđna igra. Moramo dobro odgovoriti na taj match up”, skautirao je Mulaomerović Krku.