Sutra u 17 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović na rasporedu je utakmica Cibona – Partizan NIS. Dok Cibosi u posljednjim utakmicama nižu poraze, Partizan niže pobjede.

Partizan je u dobroj formi. Čeka nas teška utakmica kao i prošli tjedan protiv Cedevite. Što se naših igrača tiče, želimo opet vidjeti onakvu borbenost i koncentraciju. Moramo im odgovoriti, zatvoriti reket. Protiv Cedevite smo praktički izgubili u skoku i sutra tu moramo biti bolji. Koliko znam kod njih su svi zdravi, a i naša se zdravstvena slika popravila. Igrat će Ilievski i Kuridža pa ćemo imati veću rotaciju. Tepić, Milosavljević i Dallo igrači su koji im daju energiju. Napast će nas ispod koša pa moramo držati reket. To je ključ i ako to budemo kontrolirali, sve druge stvari na terenu biti će lakše, rekao je trener Cibone Slaven Rimac na današnjoj press konferenciji.

Marko Jagodić-Kuridža složio se s trenerom te dodao: Partizan igra s dosta energije no i mi imamo dosta mladih igrača i možemo im u tome odgovoriti. Moramo biti koncentrirani i slušati trenere da probamo što bolje kontrolirati utakmicu. Izgubili smo tri utakmice nesretno pa se nadam da bi sad jedna mogla otići na našu stranu.