Nakon tri uzastopna poraza ekipa Cibone nada se boljoj predstavi u sljedećem susretu. U subotu pod Toranj stiže Krka iz Novog Mesta koja, kao i Vukovi, u dosadašnjem natjecanju ima 9 pobjeda i 10 poraza no, za razliku od domaćina, u posljednje je tri utakmice nizala pobjede.

Krka je dobra i iskusna momčad s odličnim trenerom. Cijelu sezonu imaju zahtjevan program s dvije utakmice tjedno što im, s obziromna iskusniju ekipu, ne paše. Bilo je puno ozljeda tijekom sezone. Protiv nas će sigurno tražiti pobjedu i dobru igru no mi moramo nametnuti visoki ritam jer je to jedini način da s našim rosterom odgovorimo bilo kojoj ekipi u ABA Ligi. Na domaćem terenu moramo igrati s puno energije uz dobru obranu i onda se probati, kroz kontranapade i lagane koševe, dovesti u dobru situaciju, rekao je trener Cibone Slaven Rimac najavljujući sutrašnju utakmicu.

Kao što je trener rekao, dobra su i iskusna ekipa. Dolaze po pobjedu no mi kvalitetno treniramo i, bez obzira na odlaske i našu situaciju, dočekat ćemo ih spremni te tražiti pobjedu na domaćem terenu, dodao je Ivan Siriščević.

Radi istegnuća međurebrenih mišića upitan je nastup Vlade Ilievskog.

Utakmica 20. kola ABA Lige Cibona – Krka igra se u Draženovom domu sutra u 21 sat.