Cibona seriju od tri gostujuće utakmice započinje sutra u Sofiji gdje Vukove dočekuje Levski. Domaćini drže začelje tablice sa samo jednom pobjedom pa je za očekivati nastavak Ciboninog pozitivnog niza i četvrtu uzastopnu pobjedu.

Mislim da je pred nama lijep izazov. S obzirom na situaciju na tablici mi smo u ulozi favorita. Brojni porazi koje je Levski do sada upisao nisu realna situacija jer oni su kvalitetna ekipa koja je u nezgodnoj pozicija radi putovanja autobusom i financijskih problema. Sigurno će nas htjeti pobijediti. Zadnju su utakmicu bugarskog prvenstva dobili s 40 razlike i dobro guraju u domaćoj ligi pa ih porazi u ABA Ligi nisu mentalno poljuljali. Moramo zaustaviti njihove vanjske igrače i onda imamo velike šanse za pobjedu, rekao je trener Cibone Slaven Rimac najavljujući sutrašnju utakmicu.

Cibos Filip Krušlin rekao je kako sutra očekuje tešku i zahtjevnu utakmicu te dodao: Kroz pripreme za susret vidjeli smo da nas čeka dobra momčad no kvalitetno smo trenirali i dobro se pripremili. Nadam se pobjedi.

Sutrašnji susret Levski Sofia – Cibona počinje u 18 sati uz izravni prijenos na TV Sportklub.