Nakon utakmice u subotu u kojoj su, pobjedivši Levski, došli do četvrte pobjede u nizu, već sutra Cibosi gostuju kod ljubljanske Union Olimpije koja je trenutno na četvrtom mjestu na tablici i ima omjer od osam pobjeda i pet poraza. Cibona je peta s pobjedom manje.

S obzirom na ambicije Olimpije i s obzirom da se radi o ekipi koja je sastavljana da bude na vrhu i sada je realni kandidat za to, sigurno da su oni favoriti. Mi putujemo u Ljubljanu bez opterećenja. Bilo je sitnih problema s ozljedama (Markota, Kuridža) no svi će nastupiti. U prvoj su nas utakmici pobijedili s tri razlike no obje ekipe otada su dosta izmjenjene. Moramo pripaziti da imamo dobar defanzivni skok i da ne šutiraju slobodne trice iz dotrčavanja. Nadam se još jednoj dobroj igri svoje momčadi. Ovo je dobra prilika da vidimo gdje smo u odnosu na malo jače ekipe, rekao je trener Cibone Slaven Rimac najavljujući sutrašnju utakmicu.

Dominik Mavra s nestrpljenjem i optimizmom čeka sutrašnji susret: Olimpija je momčad koju maksimalno respektiramo. Pobijedili su nas doma u prvom dijelu sezone no idemo sve napraviti da pobijedimo. Ta pobjeda donijela bi nam četvrto mjesto na tablici i mislim da se, nakon četiri pobjede u nizu, imamo pravo tome nadati.

Utakmica je na rasporedu sutra u 20 sati.