U 8. kolu ABA Lige ljubitelji košarke moći će uživati u rivalitetu Cibone i Cedevite. Gradski derbi igra se u ponedjeljak 17. studenog u 18 sati u Draženovom domu, a sigurno je da obje momčadi priželjkuju pobjedu i u susret ulaze s mnoštvom motiva.

Smatram da je pred nama najveći hrvatski košarkaški derbi. U oba kluba svakom godinom raste želja za pobjedom. Eto mene sada na drugoj strani i svakako motiva ne nedostaje. Dobili smo Krku u Novom Mestu što nam je također vrlo dobar motiv za nastavak pobjedničke serije i da pokažemo da smo ekipa za veća postignuća. Cedevita je sigurno jedan od favorita za osvajanje ABA Lige no nadam se punom Draženovom domu i nadam se pomoći navijača da dođemo do ostvarenja cilja, a to je pobjeda, rekao je Vlado Ilievski koji je prije dvije sezone nosio dres Cedevite, a sada je među Vukovima.

Trener Cibone Slaven Rimac očekuje dobru utakmicu s puno energije i puno borbe: Neće nam biti lako. Cedevita je jako, jako dobra momčad sa širokom rotacijom. Svatko ima svoju ulogu. Pred domaćom publikom moramo odigrati hrabro. Znamo stvari u kojima su bolji te one u kojima su lošiji i tu ćemo ih probati kazniti, dodao je Rimac. Usprkos sitnim ozljedama, svi igrači u ponedjeljak će spremni dočekati utakmicu, uvjeren je trener Cibone.

Svakako je pred nama košarkaška poslastica pa očekujemo i popunjene tribine Draženova doma.