U 20. kolu ABA Lige košarkaši Cibone gostuju u Smederevu. Utakmica protiv Mega Vizure na rasporedu je u ponedjeljak 17. veljače u 20 i 45.

Trener Slaven Rimac: „Mega Vizura je mlada ekipa s talentiranim igračima. Osim Varde sve su to dečki godišta ’93., ’94. U Zagrebu smo ih dobili uz puno sreće. U odličnoj su formi i Final 8 u Srbiji odlično su odradili izgubivši praktično na jednu loptu od Zvezde. Čini mi se da bi, da su imali kojeg iskusnija igrača na bekovskim pozicijama, vrlo vjerojatno uzeli trofej. Čeka nas zahtjevna utakmica i morat ćemo se dobro spremiti. Puno toga već smo prošli pa se iskreno nadam da ćemo u ponedjeljak izgledati dobro. Malo nam je duga ova pauza nakon Partizana i teško je održati nivo kvalitetnih treninga kroz taj duži vremenski period no mislim da ćemo biti spremni odigrati dobru utakmicu. Kus je počeo trenirati i sve ide po planu, ali pušemo i na hladno. I ranije su prvi treninzi prošli dobro no onda bi opet osjetio leđa. Sada je prošao taj period od četiri, pet dana treninga i iskreno se nadam da će sve biti u redu.“

Cibosi su u pobjedničkom nizu i u ovoj su kalendarskoj godini neporaženi. Drže četvrto mjesto ljestvice s omjerom 13 – 6. Mega Vizura je deseta sa sedam pobjeda i dvanaest poraza.

Utakmicu Mega Vizura – Cibona uživo prenosi Arenasport TV.