Vukovi će u 7. kolu Eurokupa ugostiti CEZ Basketball Nymburk. Utakmica je u Košarkaškom centru Dražen Petrović sutra u 18 sati.

Cibosi su u posljednjem kolu u gostima kod Le Mansa ostvarili dugo čekamu europsku pobjedu pa sada s omjerom 1-5 drže predposljednje mjesto svoje skupine. Sutrašnji protivnik na trećem je mjestu. U dosadašnjim je utakmicama Eurokupa Nymburk ostvario tri pobjede i isto toliko poraza. U susretu s Cibonom krajem listopada Nymburk je kod kuće slavio 84:76. Sada je red na Ciboni koja će, nakon tri uzastopne pobjede, sutra težiti nastavku pozitivnog niza.

Slaven Rimac: „Nymburk je odlična momčad. Radi se o napadačkoj ekipi koja je malo slabija u obrani s obzirom da imaju nešto starije i iskusnije igrače. Što se tiče napada, imaju jako dobar spacing, timing izvođenja akcija, ali i individualnu kvalitetu. Posebno su nezgodni u šuterskom dijelu gdje imaju tri igrača koji prijete s perimetra za tri poena. Inside igra im je odlična s Mahalbašićem. Što se nas tiče, moramo biti dobri u obrambenom dijelu. Imat ćemo svoju priliku s obzirom da iz dobre obrane možemo istrčati dosta lakih kontranapada. Obrambena tranzicija nije im najbolja i to smo kažnjavali u prvoj utkamici. Nadam se da ćemo to činiti i sutra.“

Pozivamo sve ljubitelje košarke na sutrašnji susret Cibona-CEZ Basketball Nymburk (KC D. Petrović, 18:00).