U sutrašnjoj utakmici 23. kola ABA Lige Cibose čeka teško gostovanje u Beogradu. Crvena zvezda po mnogima je najbolja momčad Lige, a trenutno je druga na ljestvici s omjerom 16-6.

Vukovi će na put s deset igrača među kojima će biti i ozlijeđeni Marko Arapović koji osjeća bolove zadnje lože. Put Beograda pak neće Andrija Žižić koji liječi ozljedu leđa i putovanje bi samo odužilo njegov oporavak.

Trener Danijel Lutz: „Zvezda je momčad koja je vjerojatno najkompletnija, najkompaktnija i u najboljoj formi u ABA Ligi. Odradila je odlične nastupe u Eurokupu. Nakon lošeg starta u ABA Ligi uslijedila je serija pobjeda, nadograđivanje rostera i sve pozitivno. Možda se radi o najtežem protivniku u ABA Ligi u ovom trenutku. Naš položaj je takav da tamo moramo odigrati utakmicu bez Žižića i to će svakako promijeniti geometriju igre te zahtijevati puno koncentracije jer smo tijekom proteklog tjedna na treningu pokušali usavršiti alternativna rješenja. Bit će to i test za moju momčad. Vjerujem da će dobro izgledati.“

Utakmica Crvena zvezda – Cibona na rasporedu je sutra (subota 2.3.2013.) u 17 sati uz prijenos uživo na Arena Sportu.