Vukovi svoju posljednju utakmicu ovosezonske ABA Lige igraju na domaćem terenu Draženova doma. U subotu, 17. ožujka, u 18 sati, u goste pod Toranj dolazi Helios iz Domžala.

Sutrašnji protivnik na pretposljednjem je mjestu na tablici, dok je Cibona sedma s omjerom 12/13. Posljednji susret ovih ekipa iz 13. kola, s kraja prošle godine, završio je slavljem domaćina u Domžalama. Nadamo se da će sutrašnji susret također završiti slavljem domaćina jer Cibosima je, nakon tri uzastopna poraza, potrebna pobjeda kako bi pred početak hrvatskog prvenstva vratili poljuljano samopouzdanje. Vjerujemo da će se negativni niz u subotu prekinuti.

Trener Cibone Jasmin Repeša o sutrašnjoj utakmici protiv slovenskog Heliosa rekao je: „Dati ćemo sve od sebe da pobijedimo i mentalno jači dočekamo hrvatsko prvenstvo. Trebamo dobiti utakmicu pod svaku cijenu iako nikako ne podcjenjujem protivnika. Helios je posložena ekipa koja dobro igra. Sustav igre im funkcionira. Mi želimo pobjedu u zadnjoj utakmici ABA Lige. Volio bih da završimo kako treba, najviše radi navijača koji su u zadnje vrijeme uz nas iako smo i gubili utakmice. Vjerujem da su prepoznali našu želju i volju da Ciboni krene nabolje.“

Osim na utakmici u 18 sati, u subotu prijepodne, od 11:00, Cibose možete vidjeti i s njima se družiti na Cvjetnom trgu. Košarkaški klub Cibona, u suradnji s Franckom, Krašom i Coca-Colom, te uz medijsko pokroviteljstvo radiopostaje Antena Zagreb, od 11 do 14 sati organizira druženje na Trgu Petra Preradovića. Na druženju će se okupiti sadašnji igrači Cibone i klupske legende, a pripremamo i zabavan program uz nagradne igre.

Igrači Cibone istaknuli su zadovoljstvo povratkom publike u dvoranu te dodali kako im je podrška s tribina uvijek dodatni motiv. Dođite, prvo na Cvjetni trg, a onda i u Draženov dom!