Prvu gostujuću utakmicu Eurokupa otvorila je Cibonina petorka: Chase, Rudež, Rozić, Žižić , Kovačević. Nakon prvih deset minuta domaćini su pred punom dvoranom bučnih navijača došli do prednosti 19:16. Tijekom prve dionice Cibosi su pružili vrlo dobru igru u obrani, ali uz, na žalost, loš šut.

Na samom početku druge četvrtine bučna publika daje krila domaćinima koji rade nevjerojatnu seriju od 16:0 i odlaze na velikih 35:16 u 15. minuti. U posljednjih pet minuta prvog poluvremena Cibosi ubacuju više koševa nego u prvih 15. minuta i na veliki odmor se odlazi pri rezultatu 47:33.

U nastavku Cibona igra sve bolje te u 27. minuti zaostaje samo sedam koševa. No ponovno opuštanje Vukova omogućilo je domaćinima seriju 7:0 u samo tri minute, za 67:53 nakon tri četvrtine.

Do kraja utakmice Vukovi više nisu imali snage za povratak i domaćini su zasluženo slavili 89:73.

Nakon utakmice trener Cibone Josip Vranković je izjavio: ”Dobro smo otvorili utakmicu, ali je još uvjek teško držati visoki nivo igre 30 ili čak 35 minuta. Standardne pogreške i previše gluposti u drugoj četvrtini su nas koštali poraza. Što se tiče atmosfere, bila je prava domaćinska, ali nama nije smetala u otvaranju utakmice.”

Kod Cibone su najbolji bili Andrija Žižić sa 16 poena i sedam skokova, Davor Kus s 12 poena i četiri asistencije te Damjan Rudež s 11 postignutih poena.

Kod Hapoela je Randle ubacio 16, Varnado zabilježio 13 koševa i 7 skokova, Naimy imao 12 poena i 6 asistencija, dok je Grunfeld ubacio 11.