rokstipcevic

Zadranin Rok Stipčević raskinuo je svoj ugovor s Košarkaškim klubom Cibona. Kao ponajbolji razigravač dostupan na hrvatskom tržištu, Rok se Ciboni priključio prošlog ljeta, tijekom kojeg je debitirao i za reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Turskoj. No u našem klubu nije ponovio igre iz Zadra prošle sezone, koje su ga s pravom gurnule u krug reprezentativnih kandidata, nije se našao na istoj valnoj dužini s navijačima, tako da je na posljetku zatražio raskid ugovora s Cibonom.

 

Igrač zagrebačkog kluba više nije ni Amerikanac Terrell Everett, kojemu je istekao jednomjesečni ugovor. Njegova je minutaža cijelo vrijeme bila uglavnom niska i zadnja prilika za popravak slike bio mu je završni turnir Krešina kupa, koji je za Cibonu završio neslavno. Tako je donesena odluka da se klub Everettu zahvali na dosadašnjoj suradnji.

 

Cibona je u samo nekoliko dana ostala bez dvojice svojih razigravača te tako sada na toj poziciji ima samo Karla Vragovića, što treneru Draženu Anzuloviću i njegovom stručnom stožeru nameće imperative pojačanja na toj, najosjetljivijoj poziciji u svakom košarkaškom sastavu. Vremena se ima do gostovanja u Kragujevcu kod Radničkog, koje je na rasporedu u subotu, 19. veljače, u 17 sati.