U Dvorani Dražena Petrovića Cibona otvara domaću sezonu utakmicom protiv Širokog u 2. kolu NLB Lige. Cibona ove sezone ima jednu od najmlađih momčadi i s novim trnerom Cibona ima želju ubaciti koš više od suparnika. Obje momčadi su startale porazom u prvom kolu (Cibona u gostima kod Hemofarma, Široki kod kuće protiv Krke) i obje momčadi žele pobjedu, pogotovo kada znamo da već u petak idu u goste Cedeviti. Ipak, trener Vukova, Zdravko Radulović ponavlja da je Široki trenutno jedina tema u svlačionici, svjestan da mlada momčad ne smije olako ući u utakmicu.

Iz svlačionice utakmicu je najavio novi playmaker Vukova Rok Stipčević:”To je momčad koja ima glavu i rep, ima tu dosta igrača sa kojima sam igrao i koje dobro poznajem, poput Špralje, Morovića, Štembergera, a tu bih posebno apostrofirao Grgata koji je vrlo opasan pod oba koša, pogotovo leđima. Istina je da smo startali i jedni i drugi porazima, no to je iza nas. Cibona je mamac svima, pa će se i Široki sigurno tako postaviti. Ja mogu samo pozvati sve navijače da dođu na utakmicu i da pomognu klubu doći do prve pobjede u NLB Ligi. Očekujem da ljudi koji vole košarku dođu vidjeti ovu novu Cibonu, u kojoj igra dosta lidera iz raznih reprezentativnih selekcija. Mislim da će imati što vidjeti, i da će se zajedno s nama veseliti prvoj domaćoj pobjedi u NLB ligi.

Radulović ne može računati bez pomoći ozlijeđenih Jure Lalića i Marina Rozića, koji će još neko vrijeme izostajati iz momčadi.