velimir_perasovic_finaleVukovi su se tek u petak predvečer vratili u Zagreb is Sienne, jer se let preko Fankfurta odužio na skoro cijeli dan. Treneru Perasoviću se još nisu slegli dojmovi nakon poraza u Euroligi:”Jako dobro odigrali smo prvo poluvrijeme, ali smo nažalost imali premalu razliku u odnosu na prikaznu igru. Nažalost, na kraju smo ostali bez snage, a i bili smo opterećeni osobnim pogreškama. Šteta.

Već danas Cibonu očekuje susret 11. kola NLB lige kod još jednog euroligaša koji je poražen na svom parketu od Maccabija:”Razlika je ipak igrati protiv vrhunskih euroligaških momčadi ili klubova iz NLB lige. Mislim da podatak što smo i jedni i drugi izgubili ovo kolo u Euroligi neće biti uteg niti na njihovim ali niti na našim leđima. Olimpija je favorit u ovoj utakmici, ako ništa drugo onda zbog činjenice što se igra u Tivoliju, pred njihovom publikom. Ja sam već nekoliko puta naglašavao kako su oni po meni najkompletnija momčad u NLB ligi. Znam da će biti teško, ali idemo odigrati najbolje što možemo, i samo u tom slučaju možemo očekivati povoljnjiji ishod za nas.

Bagarić je bio na klupi u Sienni nakon ozljede, postoji li šansa da večeras zaigra:”Ja to sada ne znam, ovisit će o situaciji na parketu. Rekli smo da ćemo ga nakon ozljede postupno uvoditi. Dakle, moguće je da će igrati protiv Union Olimpije.

Utakmica je na rasporedu u 20:00 sati uz prijenos na Sport TV-u.