Antonio Graves PittCibona je otvorila novu sezonu NLB Lige visokom pobjedom protiv Širokog 85:65 (27:23, 17:9, 20:14, 21:19).

Vukovi su odigrali odličnu drugu četvrtinu koju su dobili sa visokih 17:9, a prednost su podizali tijekom svih 40 minuta.

Cibonu je predovodio Antonio Graves s 19 koševa i 5 skokova, Tomislav Zubčić je ubacio 13 koševa za 23 minute (4(6 za tricu). Bogdanović je za nešto manje od 25 minuta ubacio 8 koševa uz 2 asistencije a Radošević za skoro 8 minuta ubacio 5 poena uz 3 skoka. Za goste je Puljko ubacio 18 koševa.

Nakon utakmice, trener Cibone Velimir Perasović je izjavio:”Jasno je da će biti oscilacija, mlada smo momčad. Također, kad sam slagao momčad ovoga ljeta nisam mogao zamisliti da će mi u jednom trenutku na parketu u istoj petorci biti ta tri mlada igrača, međutim, financijski problemi onemogučili su nam dovođenje centra stranca, pa smo prisiljeni igrati ovako. Doduše, dogodilo se to zbog problema s osobnim pogreškama, međutim, to za mene nikad nisu problemi, jer osobne pogreške znače da momčad radi u obrani.