Zadar je već u prvom kolu stekao prednost u ligi za prvaka svladavši Cibonu u Zagrebu nakon produžetaka 96:106 (24:22, 21:27, 19:24, 20:11, 12:22).

Warren je ubacio za produžetak, dok Johnsonov otvoren šut s trice nije ušao. Spomenimo da su i Sunara i Aco većim dijelom utakmice igrali zonu, a raspoloženiji od ostalih bili su Warren, te Johnson i Brewer kod Zadra.

Brewer je već u 5. minuti imao 3 osobne, ali je tada Johnson igrao sam protiv Cibone (20 poena uz 4 trice u prvih 20 minuta). Zadar prelazi na zonu na koju Cibona nije znala odgovoriti, i donose Zadru prednost 48:61 u 24. minuti.

Cibona u posljednjoj dionici postavlja zonu 3-2, na koju sada Zadar nije imao odgovor: Princ ubacuje dvije važne trice, a posljednje poene regularnog dijela ubacio je Warren na 7 sekundi do kraja. U produžetku, Gečevski i Barać ubacuju tricu, Cibona se više ne uspijeva vratiti.

Budući da Williams nije pružio ono što se od njega očekuje, da Mula nije mogao igrati, Cibona je počela osjetnije padati kada je Princ dobio peti penal:\”Bili smo nervozni i pasivni u prvom poluvremenu, vraćali smo se povećanom agresivnošću i zonom, ali je Zadar u završnici iskoristio veće iskustvo svojih vanjskih igrača\” nakon utakmice je kratko izjavio Sunara, dok je Aco izjavio da je Zadar favorit ove sezone. Budući da su ove sezone pobijedili Cibonu u svim susretima, moramo se složiti s tom konstatacijom poslije ove utakmice.