NLB Liga je iza Cibone, kreće posljednje natjecanje ove sezone, nacionalno prvenstvo. Cibona brani naslov prvaka i s obzirom na okolnosti, neće nam biti lako.

Prvi ispit je već sutra (20:00 sati) kada pod Tornjem gostuje, u posljednje vrijeme vrlo raspoloženi, Zadar. Gosti su u subotu igrali tešku utakmicu protiv FMP-a, ali i gosti koji su u dobrom ritmu. Što misli Sunara? \”Činjenica je da je u ovom ritmu igranja svaki dan odmora važan, no Zadar je dobio psihološki impuls i dodatni motiv subotnjom pobjedom. Obzirom na ubrzano odigravanje lige, momčad koja prije uspije uhvatiti ritam bit će u velikoj prednosti. Činjenica je da je Zadar pokazao određeni kontinuitet, i zato su u startu u maloj prednosti. No, liga starta ispočetka, ne prenose se rezultati, i osobno mislim da izrazitog favorita u natjecanju – nema. Ne smije se potcjenjivati ni jedna momčad; Zagreb ima kvalitetu, Cedeviti je jedini hendikep nedostatak utakmica visoke razine kvalitete, a Šibenik će biti vrlo opasan na svom parketu, jer igra bez ikakvog rezultatskog opterećenja. Mi nažalost, i dalje imamo problema s ozljedama… Mulaomerović je ozlijedio list na utakmici protiv Partizana, od tada nije trenirao, i veliko je pitanje hoće li istrčati protiv Zadra. Mi moramo posebno paziti na Brewera, Johnsona i Gečevskog koji odlično nalaze individualna rješenja u napadu, uz to je napadački skok Gečevskog latentna opasnost za suparnika, i na to ćemo obratiti posebnu pozornost\” zaključio je trener Cibone.

Ulaznice se mogu kupiti u Fan Shopu, blagajna će biti otvorena od 17:00, a oko podneve ćemo objaviti i imena dobitnika naše nagradne igre.