Iako se u medijima špekuliralo da najbolji prošlogodišnji strijelac Zadra Carl English doći u Cibonu English je izabrao Španjolsku, točnije Gran Canariju. Trener Vukova, Joke Vranković nije razočaran:\”Nismo htjeli Englisha po svaku cijenu jer da jesmo, to bismo i odradili. Prioritet nam je dovesti igrača za pozicije 1-2, dok je English više 2-3\”.

Još jedno ime koje se spominje vezano uz Cibonu je Tre Kelley koji se bori za ulazak u Miami Heat. Ako ne uspije, blizu je Savske.Za to vrijeme sportski direktor Cibone Mihovil Nakić pratio i najboljeg strijelca i skakača Paula Prestesa iz Brazila, ali:\”Nažalost, ne možemo doći do takvog igrača u utrci s bogatijim klubovima iz, recimo, Španjolske. Jednostavno sam vidio da momak odskače učinkom i pratio sam njegove igre\”.

U Hrvatsku se vratio još jedan biovši Cibonaš, ali u redove Zadra. Bivši igrač Kvarnera, Cibone, Menorce i Turowa, Andrej Štimac (28 godina, 205 cm) potpisao je jednogodišnji ugovor sa Zadrom, te ć tako pojačati centarsku liniju Zadra.