Nakon pobjede u vrlo napetoj trećoj utakmici, još se priča o trici Warrena sa sirenom za pobjedu 87:84. Warren je tu utakmicu već zaboravio:\”Tu sam utakmicu već zaboravio. Kao i svoj pobjednički pogodak. Idemo dalje, finale sa Zadrom je već u nedjelju. Što se tiče umora, mogu samo reći da se oporavit do početka finala. Uostalom, nema isprike, i uopće nije važno jesmo li imali dva ili tri dana odmora, to nam je posao. Na kraju, bitan je samo rezultat, svega ostalog nitko se neće sjećati. Naslov je jedino važan.\”

Chris je najavio i prvu utakmicu finalne serije proti Zadra koja je na rasporedu u nedjelju (16:30) u Držanovu domu:\”Početak će biti važan, ipak bi nam pobjednički start olakšao posao. Iako, pokazali smo da možemo dobro igrati i u Jazinama. Zadar je odličan, ima jako dobre centre i sjajnog Englisha. U napadu je jak, no ključna u finalu bit će obrana. Činjenica je da nam forma nije konstanta i to je problem. Ali takva nam je cijela sezona: previše je bilo ozljeda, a kad stalno mijenjate sastav, teško je uigrati se i stalno biti u formi. Znam da se trener ljuti kad igramo individualno, no ponekad jednostavno krenemo. Ali nije nam želja samodokazivanje već želimo svojoj momčadi pobjedu, ništa više.\”

Zula se na kratko osvrnuo na polufinalnu seriju protiv Splita:\”Treća utakmica protiv Splita za nas je bila najteža utakmica u sezoni iz psiholoških razloga. Tenzije koje su se stvorile nakon utakmice protiv Zagreba bile su previše za moje igrače i mi smo podlegli tom pritisku. Želja, volja i htijenje su bili tu. Bili smo ekipa na parketu, ali nismo imali kvalitetu u napadu zbog nervoze. Promašili smo mnoge otvorene šuteve i niz lakih zicera. Doveli smo se u situaciju da smo bili pred produžetkom. Mislim da smo zaslužili ovu pobjedu jer smo bili bolja ekipa i nadam se da smo plasmanom u finale skinuli kočnice koje smo imali u ovom polufinalu. To naravno ne umanjuje našu volju da osvojimo Prvenstvo Hrvatske. Što se tiče Splita, kada smo dobili Split s oko 40 razlike, rekao sam kako smatram da Split ima još dosta toga za pokazati i da to nije realan pokazatelj snaga. No i dalje mislim da je Zagreb bolja ekipa od Splita, ne umanjujući ničiju kvalitetu.\”

Ponovimo, prva utakmica finalne serije protiv Zadra igra se u Zagrebu, 03.06. s početkom u 16:30 sati a ulaznice se mogu nabaviti u FanShopu u Ciboninom tornju svaki radni dan, te neposredno prije utakmice na blagajni.