Cibona je, iako samo sa 8 igrača pružila veliki otpor FMPu koji je načinio prvi i najteži korak ka osvajanju prvog mjesta prije play off-a NLB lige (počinje 27. ožujka). U samom finišu susreta domaćini su došli do pobjede 81:74 (23:23, 23:17, 11:18, 24:16) nakon promašenih slobodnih bacanja Wisnieskog.

Samo je 70 sekundi dijelilo Cibonu od velike pobjede u gositma, rezultat je bio 72:71 za Vukove. Tada Rašić ubacuje 2 bacanj i dodaje Samardžiskom za 75:72. Nakon toga kreće serija slobodnjaka, a 18 sekundi prije kraja sureta Wisnieski promašuje oba i ostavlja pobjedu domaćinima

Nakon susreta, Zula je izjavio:\”Do jučer smo trenirali sa svega sedam igrača i nismo se mogli dobro pripremiti za teško gostovanje. Tomas je odigrao utakmicu bez treninga, Vrbanc nije ni ulazio u igru, Warren i Wisnieski su imali problema protekli tjedan i mislili smo da ćemo imat dosta problema na vanjskim pozicijama. Na kraju se pokazalo da smo bili vrlo loši pod koševima, dozvolivši domaćinu previše skokova u napadu. Nismo jako nezadovoljni igrom, ali ostaje žal za prilikom koju smo imali. Na kraju čestitam FMP-u na velikom rezultatu u ULEB cupu i želim mu puno sreće u polufinalu protiv Lietuvos Rytasa\”.