Dan prije odlaska momčadi Cibone u Atenu, u klubu je održana pressica na kojoj je trener Cibone, Dražen Anzulović najavio gostovanje kod Panathinaikosa: \”Svi igrači, osim Morovića, su u trenažnom procesu i spremni za utakmicu s Panathinaikosom. Morović je od liječnika dobio sedam dana liječenja tako da na njega ne možemo računati u Ateni. Što se tiče domaćina, Tony Delk se još nije uspio prilagoditi na europski način igre. Još se dosta novopridošlica nije naviklo na igranje u takvom gigantu. Jedan Šiškauskas nije igrao u Euroligi, ali je zato bio glavni čovjek protiv Olympiakosa. O takvoj momčadi govorimo. Nama je najbitnije da ne podlegnemo pritisku. Moramo imati pameti i koncentracije kroz svih 40 minuta. Moramo imati brz protok lopte i pokušati se fizički nametnuti jer igrači s Panathinaikosove klupe rade dodatni fizički pritisak nakon ulaska u igru. I za kraj, trebat će nam igračka širina. Mene bi zadovoljila kvalitetna igra s pet, šest raspoloženih igrača.\”, izjavio je Zula.

Zula je sjetio i loše predstave protiv Union Olimpije, u utakmici NLB Lige:\”Apsolutno nisam zadovoljan ulaskom u utakmicu, taktičkom odgovornošću većine igrača, kao niti činjenicom da nismo imali dovoljno samopouzdanja da u trećoj četvrtini okrenemo zaostatak od šest koševa.\”
Utakmica u Ateni je na rasporedu večeras, s početkom u 19:45, a prijenos bi trebao biti na HRT+.

Ovih dana je stigla potvrda iz Eurolige i klubova suparnika za termin domaćih utakmica, koji se sa 20:45 seli u 18:15 sati, uz prijenos na HTV2.
Unicaja, Lottomatica, Joventut i Panathinaikos su potvrdili termin, uskoro se to očekuje i od Maccabija, dok još jedino nije dogovorena promjena termina s Partizanom.2