Cibona je slavila i drugi put u samo 48 sati protiv 86:83 (25:23, 21:22, 17:20, 23:18).

Tijekom cijelog susreta, CIbona nije uspijevala napraviti veću prednost, o čemu govori i rezultat. Cibona bila u grču, dok je čvrsta obrana gostiju bila na visini zadatka.

Finiš utakmice bio je vrlo napet: Mance tricom dovodi Cibonu u vodstvo od 81:80, 2 minute prije kraja, uzvraća Čebular tricom samo 42 sekunde prije kraja za 83:83, a ponovno Mance ubacuje 4 tricu za konačnih 86:83.

Nakon susreta domaći trener Dražen Anzulović bio je iznimno nezadovoljan. \”Nisam zadovoljan ničim, osim rezultatom. Nismo dobili ništa od centara, nismo niti od bekova. Ovo je bio vrlo nizak stupanj odgovornosti mojih igrača prema ekipi, klubu i dresu koji nose. Dobili smo dva boda, nezasluženo, i to je jedino čime sam zadovoljan. Vrlo sam iznenađen ovakvim pristupom mojih igrača, jer to nisam očekivao. Uzgred, sve smo to predviđali i prije utakmice, ukazivali im na to.\”

Novi trener gostiju, Gašper Okorn je dodao:\”Atipična utakmica, čestitam Ciboni na pobjedi. Izgubili smo dva igrača tijekom susreta, Kuzminskas i Ožbolt već su odranije ozlijeđeni pa i nisu igrali. U tu situaciji nije bilo lako posložiti momčad, praktički bez centara, jer je i Rizvič vrlo brzo dobio osobne pogreške. Na kraju je Mance sretno pogodio tricu, Cibona je preiskusna momčad da to ne bi znala sačuvati. Što se mog statusa tiče, profesionalac sam u klubu i prihvatiti ću svaki posao, da li kao nečiji pomoćnik ili prvi trener.\”