U drugom kolu GYL, Cibona je svladala momčad Bosne s 86:72 (27:15, 22:18, 16:21, 21:18), te trenutno zauzima 2. mjesto na tablici GYL.

U prvom poluvremenu Cibona je bila dominantnija, dok Bosna nije odigrala kao u prvom kolu protiv Zvezde. O nekoj nezainteresiranosti govori i izjava trenera Bajramović u 18. minuti za vrijeme time-outa: \”Gubimo 15 razlike, a 7 minuta smo bez prekršaja, pa kakva je to obrana?\”. U drugom poluvremenu Bosna je zaigrala agresivnije, posebice u 3. četvrtini koju su dobili rezultatom 21:16. Krajem tog razdoblja igre došli su i na zaostatak od samo 7 poena i imali napad za mogući preokret, ali Cibona nije dozvolila iznenađenje.

Trener Anzulović pokušavao je razigrati neke svoje igrače koji će mu itekako biti potrebni kada se sezona zahukta, tu prije svega mislimo na Matu Skelina, koji je odigrao gotovo 21 minutu.

Dražen Anzulović, trener Cibone: \”Prvo poluvrijeme odigrali smo iznad naših trenutačnih mogućnosti i bio sam svjestan da ne možemo tako cijelu utakmicu. No, nisam se nadao da ćemo tako dekoncentrirano i statično ući u drugi dio. Bosna je taj naš pristup iskoristila, svojom kvalitetom se vratila u utakmicu. To nam je unijelo nesigurnost, gosti su stalno prijetili s povratkom, ali najbitnije je nova pobjeda. Nadam se da ćemo u sljedećim utakmicama dobrih 20 minuta produžiti na svih 40.\”

Mensur Bajramović, trener Bosne: \”Mi smo se pripremali za ovu utakmicu na potpuno drukčiji način od onoga na koji smo ušli. Igrali smo slabu obranu na picku, nismo dobro preuzimali visoke igrače, a Marcelić je lako dolazio do otvorenih šuteva. U drugom poluvremenu smo zaigrali onako kako smo trebali od početka, no bilo je kasno i Cibona je zasluženo pobijedila.\”