Cibona sutra u Vršcu igra susret 5. kola GYL protiv Hemofarma. Zula je u Zagrebu ostavio Žužu i Baždarića, zbog ozljeda. Iako momčad već razmišlja o slijedećem tjednu i utakmici EL Lietuvos Rytasa, pobjeda protiv Hemofarma bila bi vrlo motivirajuća.Prije susreta, Anzulović je na pressici rekao: \”Pogledao sam tri utakmice Hemofarma, snimio situaciju, pa mislim da smo se dobro pripremili za njih. Dosta su promijenjeni u odnosu na prošlu sezonu, imaju čak osam novih igrača. Posebno su važna dva Amerikanca, Rasheed Wright, playmaker koji je lani igrao u grčkom Panioniosu, te Robert Conley na poziciji trojke, iz Tau Ceramice. Ključ naše pobjede leži svakako u činjenici da njih dvojicu treba zaustaviti dobrom obranom. No, nisu i jedini koji su opasni u momčadi Hemofarma. Istaknuo bih tu, između ostalih, još i bivšeg reprezentativca i starosjeditelja u sastavu, Milenka Topića.\”

Pojačanje Cibone, Bennett Davison, odigrat će prve minute u Ciboninu dresu: \”Nakon četiri tjedna rehabilitacije vidjet ćemo što može. Trenirao je cijeli tjedan, odradio i jednu prijateljsku trening utakmicu, no moramo vidjeti i kako će regirati u službenoj utakmici, kako će se uklopiti.\”

S druge strane, na klupi Hemofarma, biti će veliki Zulin prijatelj iz igračkih dana, Luka Pavičević: \”Bili smo odlični prijatelji kao igrači, to smo ostali i do danas, često smo se viđali i čuli kroz svo ovo vrijeme. Dobro se poznajemo, ja znam njegov način razmišljanja, on moj, zato mislim da će ipak igrači biti ti koji će pitanje pobjednika riješiti na parketu.\”