U Tornju je održana pressica pred susret 4. kola EL u kojem Cibona gostuje kod aktualnog prvaka Europe. Kako je sinoć Ulker slavio protiv Siene, Cibona bi pobjedom napravila ogroman korak za ulazak u TOP8. Svi znaju da neće biti lako, tako i Zula:\”Bader je bip upitan za susret protiv Maccabija, ali na sreću biti će uz momčad. Novi problem je temperatura Marina Rozića, tako da ćemo tek vidjeti hoće li Roza ići na put.
Glupo je reći da idemo pobijediti u TelAviv, ali ako se nađemo u prilici doći do nova dva boda. Imali smo odličnih 30 minuta u Zagrebu, moramo samo pokušati odigrati svih 40 minuta. Ako u tom uspijemo, bez obzira na krajnji rezultat, ja ću biti zadovoljan, jer smo pružili sve.\”

Uz Zulu je bio i Štimac:\”Maccabi je aktualni prvak, te uz CSKA glavni favorit za naslov. Mi smo do sada pokazali da možemo odigrati dobru partiju s svim momčadima, iako neće biti lako. Imamo 5 utakmica u 11 dana i na nama je da odigramo što bolje ovaj ključni dio sezone. Znam da su nam šanse male, ali u sportu je sve moguće ako vjeruješ u sebe.\”

Utakmica je na rasporedu večeras, a prijenosa na nacionalnoj televiziji nema ni ovaj put.