…ali i ovako je dobro! Cibona VIP slavila je u 4. kolu GYL pobijedivši Crvenu Zvezdu sa 75:72 (19:18, 17:19, 17:13, 22:22).
Zula nije imao na raspolaganju Damira Omerhodžića i Marina Rozića, i nespremnog Vrankovića

Iako su gosti na samom početku imali prednost 5:2, raspoloženi Žižić te Bader donose domaćinima prvo vodstvo u 6. minuti, 12:11.
Tricama Krstića i Longina te polaganjem Štimca (15. minuta), navijači lagano počinju slaviti jer je na semaforu pisalo 31:20. No, na red je došla crna rupa…

Gosti rade seriju 15:2 i vode 37:33, da bi se na odmor otišlo pri rezultatu 37:36 za goste. U nastavku je odlično odigrao reprezentativni par Popović – Žižić (trica Popa u 22. minuti za 43:37). Gosti opet rade seriju, ovaj put samo “8:0”, da bi na posljednji odmor otišlo pri rezultatu 53:50. Gosti ponovno dostižu Cibonu (tricom Lepojević) ali tada Cibona radi seriju od 10:0 u kojem je prednjačio Longin (7 poena), tricu ubacuje i Sesar u 34. minuti za 63:53. Zvezda ipak stiže na samo -1 manje od minute prije kraja susreta, kada Pop ubacuje oba bacanja za 73:70, Dragojlović pogađa samo jedno, Pop 7 sekundi prije kraja klize na terenu i gubi loptu, a Sesar 5 sekundi do posljednjeg zviđduka radi prekršaj na Radivojeviću koji pogađa samo jednom s linije slobodnih bacanja. Nakon prekršaja na Krstiću, Krle ubacuje oba za konačnih 75:72.

PRESS
Trener Dražen Anzulović: Zadovoljan sam jedino rezultatom, ne i igrom momčadi, iako im čestitam na pobjedi. Htjeli smo dobiti ali nismo znali susret privesti kraju. Na kraju smo utamice pokušali individualnim akcijama riješiti susret pa nas je Zvezda kaznila. Imali smo dosta problema s ozljedama tako da smo na kraju zadovoljni.

Zmago Sagadin bio je ljut na suce: Bio je prekršaj u posljednjim sekundama na Koprivici, mi smo trabali imati slobodna bacanja za pobjedu a ne Cibona. No, utakmica je bila zanimljiva, uz malo sreće pobijedila je Cibona iako da smo i mi trijumfirali ne bi bilo nezasluženo. Mlada smo momčad i u ovom trenutku dali smo maksimum, iako smo malo previše respektirali protivnika.