Serijom od 7 koševa dojučerašnji igrač Zadra Longin, doveo je Cibonu do pobjede u Jazinama (79:88). Prednost od 12 koševa iz prvog poluvremena Zadar nije mogao sačuvati na krilima samo jednog raspoloženog igrača (Vladović).

Zadar je u prvoj četvrtini bio bolji, a Zula nije imao odgovor na napade domaćina. U posljednjim minutama prve četvrtine preko zone Cibona dolazi do – 9 (26:17). U drugi dio Zula ulazi s Krstićem, Štimcem i Rozićem, te u 14. minuti stiže na samo -4 (31:27). Zadar ne odustaje, te vraća prednost Zadru od 40:29, da bi se na odmor otišlo pri rezultatu 47:35 za Zadar.

U svlačioni Cibone, Zula je motivirao igrače, što je uredoilo plodom: za manje od pet minuta, preko Žižića, Krstića i Vrankovića, Cibona dolazi na 52:51. Nekoliko trenutaka kasnije, Cibona je u plusu 54:59

Na posljednji odmor se otišlo uz prednost Cibone (60:57). Zadnju dionicu otvara Vladović tricom za 60:60. Nakon toga se igra koš na kop, da bi Longin s 7 ubačaja za redom (2 dvice i trica) donio prednost za mirnu završnicu (80:73). Zadrani se nisu uspjeli vratiti i Cibonaj je upisala dva nova boda (88:79).

Dražen Anzulović, trener Cibone: “Čestitam igračima koji su smogli snage za preokret u drugom poluvremenu. Pokazali smo moral, na kojem ova ekipa Cibone jedino može funkcionirati.”

Rudolf Jugo, trener Zadra: “Žao mi je da nismo uspijeli do kraja sprovesti sve ono što smo namjeravali. Dobra obrana u prvih 20 minuta mogla je i bolje biti kapitalizirana. U trečoj četvrtini ponovili smo greške iz pripremnih utakmica te smo igrali s nepotrebnim respektom in željom da čuvamo rezultat. Nepreciznost nas je danas koštala dobrog rezultata. Čestitke Ciboni.”