Na danas održanoj pressici pred završni turnir Goodyear lige, predstavljena je tvrtka “Istravino export” koja će tijekom polufinalnih i finalnih susreta promovirat brand “Lero” povodom čega je potpisan i Ugovor o generalnom sponzorstvu.
Odmah nakon tog čina, treneri Cibone VIP gosp. Anzulović i Union Olimpije, Sašo Filipovski najavili su drugi polufinalni susret. Zula je iznio svoja nadanja i očekivanja:”Mi smo povratnici na Final four i zbog toga motiva ne nedostaje. Istina plasmanom je jedan od ciljeva ostvaren, no prvo nas mjesto nakon regularnog dijela sezone obvezuje na više ciljeve. Mi smo u ritmu bez prekida, dok je Olimpija imala 10 dana priprema, a nastupit ćemo bez Scooniea Penna i Marijana Mancea koji još nije niti počeo trenirati. Treba odigrati na visokom nivou svih 40 minuta i prvi korak, a to je finale, nije nedostižan.”

Kolega iz Ljubljane rekao je slijedeće:”Čast nam je sudjelovati na tako jakom završnom turniru i moram naglasiti da je po mom mišljenju Cibona VIP favorit u ovom društvu. Učinit ćemo sve maksimalne napore da ih iznenadimo pred njihovim navijačima. I mi smo ove sezone imali peh s povredama, no sada je sve to sanirano i nastupit ćemo kompletni. Ove sezone igrali smo 4 utakmice i uvijek je pobijedio domaćin, no nadam se da ćemo u polufinalu srusiti taj običaj.”

Kako je Sagadin, trener Crvene Zvezde, kasno stigao u Zagreb nije prisustvovao konferenciji, dok je Reflex sinoć ostao bez trenera jer je ?urović podnio ostavku.

Prva utakmica je na rasporedu sutra s početkom u 17:00 sati, dok Cibona VIP svoj susret iga u 20:00 sati.