Nakon trećeg poraza u EL i drugog u Domu Dražena Petrovića, u Tornju nema vremena za detaljnije analize poraza od grčkog Olympiacos. Pravi razlog poraza je očajno zdravstveno stanje momčadi: Mamić i Penn su već dulje vrijeme van momčadi, virusi su u krevet bacili Sesara, Žižića, Poljaka i Vrankovića, Golemac vuče kroničnu upalu sinusa, dok Rimac nakon ozljede šake osjeća bol i u Ahilovoj tetivi.
Ako tome pridodamo i fizički zapuštenog Popovića koji ne daje onoliko koliko se očekuje od njega i koliko može, porazi nisu neko veliko iznenađenje:”Popović je k nama došao fizički zapušten, a ovdje je ušao u ritam od 30 minuta igranja u svaka tri-četiri dana i to sada plaća. Ako nam se sve to moralo dogoditi, onda je bolje da se dogodilo sada nego u travnju. No, kada bolje razmislim, požalim što nismo bili zdravi, jer mi se čini da bismo s Pennom i Mamićem zaista mogli konkurirati za Final Four” – komenatira stanje momčadi prvi trener Anzulović.
Cibona VIP sutra igra utakmicu posljednjeg kola GYL protiv Širokog s početkom u 20:00 sati. Cijene ulaznica za sutrašnju utakmicu su 10,00 kn za sva četiri sektora, a sretnici koji su karte dobili na našoj nagradnoj igri su Vedran Mavrlja, Ivana Kovačević, Vlatka Semenčić & Jasna Horvat. Dobitnici su u svoj mailbox dobili informacije kako će podignuti karte, a ostalima želimo više sreće u budućim igrama na našim stranicama.