Ciboni u goste dolazi Ulker kao jedna od najboljih momčadi Europe, što je i mišljenje trenera Anzulovića:”Ulker je jedan od najboljih momčadi Europe u ovom trenutku, barem po imenima i godišnjem proračunu. Booker je među tri nabolja playa a Blair među tri najbolja centra u Europi, i očito je da je nama primarni cilj zaustaviti njih dvojicu. Oni, naravno, nisu jedini opasni pojedinci: tu su još i Kutlay, Traina,
Rentzias, Gonlum i ostali. Mislim da moja momčad ima i znanja i snage zaustaviti goste i doći do nova dva boda. Moram ih pritisnuti tjiekom cijele utakmice, te uz pomoć publike doći do treće pobjede.”
Na pressici je uz Zulu bio i jedan od najboljih igrača u posljednje vrijeme u Ciboni, Jurica Golemac:”Oni su svakako favoriti jer s pravom računaju na FinalFour u ovoj sezoni. Moram ih zaustaviti ispod koševa i igrati na našu prednost, što je svakako činjenica da smo brža momčad. Ako to uspijemo, ne vidim zašto ne bi slavili. Vjerujem u našu momčad jert iz tjedna u tjedan igramo sve bolje i bolje.”

Utakmica je na rasporedu u srijedu(03.12.2003) s početkom u 20:40, a dobitnike karata ćemo uskoro objaviti na našim stranicama.