Pred utakmicu 3. kola Eurolige protiv AEKa u Tornju je održana pressica na kojoj su nazočili trener Anzlović i ovogodišnje pojačanje Andrija Žižić.

Dražen Anzulović:”Imali smo tešku utakmicu u nedjelju i nismo imali dovoljno vremena za odmor ali utakmica protiv AEKa je pred nama i moramo se nositi s tim. U svakoj utakmici Eurolige svatko mora dati 100% svojih mogućnosti jer će, kako smo vidjeli u prva dva kola, u protivnom slučaju biti kažnjen, naravno da svaki pad koncetracije protivnik kažnjava. To je razlog zašto moramo dobiti ovu utakmicu. Ovo je prva MUST WIN utakmica ove sezone!”

Andrija Žižić je dodao slijedeće:”Ako odigramo cijelu utakmicu možemo dobiti bilo koju momčad u Europi. Nažalost, u Barceloni smo odigrali odlično 30 minuta što nije bilo dovoljno. Cijelo vrijeme smo pod pritiskom ali to je način života u velikim klubovima. Uz pomoć naših navijača vjerujem da možemo do druge pobjede u Euroligi ove sezone.”

Utakmica počinje u 20:40 sati, a karte se mogu nabaviti u FanShopu u Ciboninu prolazu i na blagajni pred sam početak susreta. Isto tako, danas poslije podne ćemo objaviti dobitinike nagradne igre (2 karte za utakmicu protiv AEKa)