4. četvrtina
u petoj minuti zadnjeg dijela Split CO vodi s velikih 53:41 i čini se da Cibona ove godine neće obraniti naslov prvaka.

3. četvrtina
Treću dionicu je dobila Cibona VIP s 17:13 (35:47). Razlika je mogla biti i veća da je Cibona još malo popravila šut iz igre ali i da su suci napokon ujednačili kriterij.
Cibona igra sve bolje, što nam daje nadu u konačnu pobjedu.

2. četvrtina
I drugi dio su dobili gosti iz Splita s 13:10 što im na poluvremenu daje prednost od 16 koševa (34:18). Očajan šut Cibone (iz igre 7/31) i neujednačen kriterij suđenja su prvi razlog ovako velikoj razlici. U Ciboni su najbolji strijelci ubacili po 4 (ČETIRI!?!) koša: Mujezinović, Štimac i Mamić, dok su goste predvodili Žižić (11) i Subotić (10). Splićani imaju i 10 ksokova više, kao i bolji šut (12/26).

1. četvrtina
Nakon prvih 10 minuta Split vodi protiv Cibone VIP s 21:8. Loš početak Cibone, koja je prvi koš postigla u petoj minuti, i odličan Splita doveo je goste do prednosti od 9:0 koji do kraja nije ispuštala.

2. finalna utakmica
Za koji trenutak započinje druga utakmica finala doigravanja za prvaka Hrvatske. U Tornju se sastaju Cibona VIP i Split CO.

Za goste iz Splita na teren će istrčati Subotić, Zdovc, Žižić, Sesar i Rađa dok će za domaćine susret početi petorka Mujezinović, Planinić, Mance, Mamić i Tome Ružić. Na klupi Cibone ni večeras nema Ace Petrovića čiju je ulogu preuzeo mladi Tomislav Mijatović.