3. četvrtina
Nakon 3/4 utakmice Cibonaima prednost 72-61 a moglo je biti i +14 da Marko Popović nije ubacio sa sirenom s crte 6,25 ali sa svoje polovice!!!
Odlična igra Cibone donijela je veliku prednost pred odlučujući dio. Spomenimo i to da u pobjednika ove serije u finalu čeka Split koji je večeras slavio u Trnskom.

2. četvrtina
Na poluvrijeme se odlazi s prednošću Cibone od samo pola koša: 48-47, za što je zaslužan Marko Popović koji je sa zvukom sirene ubacio tricu. U Ciboni odličan je bio Planinić (14 koševa, šut iz igre 6/7, 5 skokova) a odličnu partiju su pružili i Rimac (10 koševa, 2 dodavanja) te Štimac s 7 koševa. Kod Zadrana uobičajeno najbolji Popović s 23 koša ali sa četiri osobne greške.

1. četvrtina
Rezultat nakon prvih 10 minuta je izjednačen 22:22. Cibona je imala +10 (20:10) nepune dvije minute prije kraja prvog dijela. Zadrani dolaze na samo -5 (22:17), a tada se svira prekršaj u napadu umjesto koša uz prekšraj i Aco ulazi u teren te dobija dvije tehničke pogreške, što znači isključenje. Ulogu prvog trenera preuzime Acin suradnik Tomislav Mijatović, a Popović ubacuje 4 slobodna bacanja zati Erjavec i truci u na mali odmor se odlazi uz rezultat 22:22.

2. utakmica polufinala

Počela je druga utakmica polufinala doigravanja. Za Cibonu su na parket istrčali Rimac, Mujezinović, Planinić, Mamić i Mujezinović, dok si Zadrani krenuli s petorkom Popović, Perinčić, Šamanić, Erjavec i Meeks.
Pred ispunjenom dvoranom Cibona ide na pobjedu za plasman u veliko finale.