U Brodu je sinoć Cibona pobijedila domaćine s velikih 107:74. Iako je ovo bila utakmica, sudeći po stanju na tablici, za Vukove laka utakmica Aco je od samog početka tražio maksimum i 100% koncentraciju u igri. Mamić je ubacio 24 uz 5 skokova, 22 je dodao Mujezinović (7 skokova), Rimac 17 te Planinić 12. S druge strane, Kaurić je ubacio 20, Pezer 19 te Piplović 15.

Derbi kola se igra večeras na Gripama gdje dolazi Zadar. Podsjetimo, u Jazinama je slavio Zadar nakon što Splićani, koji su vodili tijekom cijelog susreta, nisu iskoristili zadnji napad za pobjedu.

Što se tiče Lige koja je za \”nijansu bolja od naše domaće\”;-), noćas smo mogli gledati 6- utakmicu Istoka u kojoj je Detroit osigurao plasman u finale (u kojem ga već čeka New Jersey) pobjedom nad Philadelphiom 93:89.
Na drugoj obali, branitelji naslova LA idu na odmor nakon poraza u seriji 4:2 os San Antonia, koji još čeka svog suparnika u finalu Zapada (noćas se igra 7. utakmica Dallas:Sacramento).

Unatoč ispadanju Giričeka, Kukoča i ostalih našim \”amera\” Cibona će imati predstavnika u finalu Istoka: Atkins igra vrlo dobro za Detroit pa se nadamo da ćemo bivšeg Cibonaša gledati u velikom finalu?