Cibona je doživjela i drugi poraz u EL i to od prvog favorita naše grupe, ruskog CSKA rezultatom 79:69 (24:16, 14:20, 16:9, 25:24). Crna rupa je opet došla tijekom treće četvrtine.
Utakmica je počela dosta dobro ali je raspoloženi Holden (inače najskuplji USA igrač u Europi) donio rusima prednost od 8 koševa (24:16) nakon prvih 10 minuta. Početkom druge četvrine, Rimac ubacuje 2 trice te dodaje i skok-šut i Cibona je u egalu. Do poluvremene se igra koš na koš a domaćini ipak odlaze na +2 prije velikog odmora tricom u zadnjem napadu.
Na samom početku drugog dijela neke čudne odluke sudaca (nepriznavanje regularnog koša na pritisak Ivkovića, trenera CSKA?!?) i još poneki prekšraj (kažnjen na jednoj strani, na drugoj ne) te 3 ubačene trice bili su dovoljni da se Cibonini protivnici odlijepe. Cibona grize i dalje pa pet minuta prije kraja rezultat opet izjednačen (63:61) pri čemu je vrlo dobri Rimac držao je Vukove u igri.

Za ukupnu pobjedu nedostajalo je malo sreće, ali veseli činjenica da je Cibona ovom utakmicom dokazala da se može nositi s bilo kojom Europskom momčadi. Slijedeći susret EL Cibona igra u Zagrebu, 20.03.2003. protiv Unicaje iz Malage, dok u subotu ima teško gostovanje u Beogradu u sklopu GYL.