Pred sutrašnju utakmicu Eurolige u kojoj Cibona dočekuje Skipper, trener Petrović vjeruje u momčad:\”Nismo euforični nakon šest pobjeda zaredom u Goodyear ligi. Još uvijek čekamo neke stvari da se dogode kako bi bili sigurni da dobro radimo. Mislim da je utakmica protiv Skippera dobra prilika za sve naše igrače da pokažu kako znaju igrati dobru košarku. Dobili smo 8 od zadnjih 11 utakmica, s tim da nismo izgubili niti jednu \”važnu\”. Krasić je imao malih problema s leđima ali sada je sve OK.\”
Kreator pobjede u Novom Mestu, Slaven Rimac ipak je istaknuo važnost sutrašnjeg susreta:\”Mislim da je ovo vrlo važna utakmica iako ne odlučuje o poretku u našoj grupi. Nije nevažno da li će se ovaj dio sezone završiti pobjedom ili porazom. Ovo je šansa da zahvalimo našim navijačima na podršci koju su nam pružili tijekom ove sezone.\”
Skipper je na rasporedu sutra, s početkom u 20:30 sati a Cibona.com nagradila je 5 posjetitelja. Karte su dobili Bruno Bilić, Marija Čerkez, Zula, Branka Horvatiček i Barbara Radenović.
Čestitamo!