Na pressici u Ciboni novinarima su susret najavili trener Petrović i oporavljeni Matej Mamić. Sve je podređeno sutrašnjem susretu protiv Pau Ortheza. Aco je svjestan šanse koju Cibona ima:\”Imamo veliku priliku u četvrtak. Pobjeda s tri ili više koševa razlike dala bi nam veliku prednost pred klubovima koji se bore za 5. mjesto u skupini. AEK je već ispao, a bili bi bolji od ALBE i sutrašnjeg protivnika. Orthez je jedna od atletski najmoćnijih momčadi Europe i bitan faktor pobjede biti će skok igra te igra u obrani. Jednako tako, ako zaustavimo njihovog playa Lukovskog, koji je jedini igrač na toj poziciji imamo veliku šansu za pobjedu\”.
Mamić će, nakon skoro mjesec dana neigranja zbog ozljede, biti na raspolaganju treneru:\”Vraćam se nakon ozljede i nadam se da ću pridonijeti pobjedi, prije svega u obrani. Osjećam se dobro i vjerujem u novu pobjedu pred punom dvoranom\”.
Podsjetimo, suset počinje u 20:30 sati a karte se mogu kupiti u FanShopu Cibone VIP i na blagajni pred početak susreta. To se naravno ne odnosi na Krešimira Luetića, Bojana Brajkovića, Jelenu Koller, Danijela Kučka i Barbaru. Oni su osvojili karte na Nagradnoj igri i mailom su obavijšteni o načinu podizanju karata.

Čestitamo!