U petak prijepodne u Tornju je bilo živo. Trener Cibone, sada vec bivši, Jasmin Repeša otišao je i Italiju (Skipper) i ostavio Cibonu u pola sezone. Na klupu se, po treći put, vratio Aleksandar Petrovic. Oko imena novog trenera vrtila su se mnoga imena: Anzulović kojeg čvrst ugovor veže za KK Zagreb, bio je tu i bivši trener Zagreba Poljak i Aco. Istina postojala je i solucija da na klupi sjede Dražen Brajković i Andro Knego dok bi šef struke bio trofejni Mirko Novosel.
Novosel će vjerojatno biti na toj funckiji ali kako je sam rekao:\”…ne zanima me rad na kratke staze, već dugoročni program u kojem Cibona može postati jak europski klub.\” Tu ideju naravno svi prihvaćaju.

Govorio je Aco i o momčadi: \”Ostavite mi dva-tri dana da snimim stanje, iako mnogo toga i ovako znam. Ipak sam u principu radio s manje-više svim ovim igračima. Zbog operacije Mamića, Rimčevog koljena na subotnju pokusnu utakmicu s Krkom u Sloveniji odvest ću i Josipa Sesara. Meni treba svaki dobar igrač, ali Sesarov put na pokusnu utakmicu ne mora ništa prejudicirati.\”

Miličević je dodao da je bivši trener slagao momcad i da novi može povući neke poteze po tom pitanju. Što se tiče Sesara, to ne bi trebao biti problem:\” Sesar je u Zagrebu, ne trebamo mu plaćati avio-karte, ima ovdje i stan\”.

Direktor se osvrnuo i na napise u novinama oko dugovanja prema igračima:\”Igračima ce sve biti plaćeno do sredine prosinca. Kad bi bar ostali hrvatski klubovi funkcionirali kao Cibona, pa i neki europski…\”

Aco danas ide u Novo Mesto na prijateljsku utakmicu s Krkom dok glavni trener Krke, Spahija, vodi repku na današnjem susretu protiv R. Irske.