Košarkaši Cibone u predzadnjem, 9. kolu LP, HT Premijer lige gostovati će na Gripama kod ekipe Splita. Utakmica se igra u petak, 29. travnja, od 20.30 sati uz prijenos na Arenasport kanalu. Biti će to jako važan dvoboj ove dvije ekipe koji bi mogao odlučiti o tome tko će krenuti u doigravanje s prve pozicije na tablici. Cibosi će u utakmicu ući oslabljeni za već ozlijeđenog Krešimira Radovčića te Lovre Gnjidića koji ima problema sa zglobom.

Kako situaciju vidi komentirao je trener Gašper Okorn: “Split je u zadru pokazao koliko je kvalitetna ekipa, vratili su se u borbu za prvu poziciju. Već u Zagrebu kada smo preokrenuli su pokazali koliko su opasni. Mi smo tu utakmicu analizirali i vidjeli što smo radili dobro, a što loše. Sada želimo pokazati da možemo igrati dobro i u gostima, unatoč ozlijedama mi smo spremni i idemo odigrati dobru utakmicu jer se zato trenira i igra košarka.”

Toni Nakić je izjavio: “Sigurno jedna od najbitinijih utakmica dosadašnjeg dijela prvenstva. Mi idemo pokušati osigurati prvo mjesto pobjedom i to nam je cilj. Svakako da je Split dobra i kvalitetna ekipa koja se digla u formi i da neće biti lako. Mi imamo nekih problema s ozlijedama, ali smo već pokazali ove sezone da se znamo nositi sa time.”

#HejaHejaCibosi