Košarkaši Cibone u 19. kolu HT Premijer lige na parketu KC Dražen Petrović dočekati će KK Dubrava Furnir. Biti će ovo repriza ogleda od prije nekoliko dana iz Kupa Krešimira Ćosića u kojemu je uvjerljivo slavila naša momčad. Unatoč nedostatku vremena za trening Vukovi su u formi te je sav fokus bio na regeneraciji i taktičkoj pripremi. Ulaznice za utakmicu možete kupiti putem sustava ulaznice.hr te na blagajnama kluba 2 sata prije samog početka utakmice. Ulaz je moguć isključivo uz EU digitalne COVID potvrde te su gledatelji u obavezi nositi masku za vrijeme boravka u dvorani.

Kako revanš s Dubravom vidi sa nama je podijelio trener Gašper Okorn: “Poslije utakmice u Kupu, i u Premijer ligi nas čeka utakmica s Dubravom. Ja ipak očekujem drugačiju utakmicu od one prošloga tjedna, imali su više odmora nego mi. Mi moramo ostati u dobrom ritmu i od igrača tražim maksimalan pristup jer se tako pobjeđuje. Moramo se najprije psihički pripremiti jer je ovo nova utakmica i bodovi nisu osigurani dok se ne osvoje na terenu. Kako god bilo mi moramo ići na pobjedu i to je realnost.”

Sa nama je također podijelio najavu i Krešimir Radovčić: “Nakon ove dvotjedne pauze smo ušli u gusti ritam utakmica na koji smo odlično reagirali. Kako god bilo, nema opuštanja niti podcjenjivanja protivnika unatoč našoj prošloj utakmici. Nemamo puno vremena za treninge te je bitno da koncentrirano uđemo u utakmicu i usmjerimo je na naš mlin. Također moram koristiti utakmice da napredujemo i uigravamo se jer nam slijedi dosta težak raspored.”

#HejaHejaCibosi