Cibosi će sutra od 19 sati u KC Dražen Petrović igrati utakmicu 4. kola AdmiralBet ABA lige protiv KK Partizan. Dvoboj je to jedine dvije neporažene ekipe u dosadašnjem dijelu natjecanja koji će svakako privući pozornost ljubitelja košarke.

Trener Cibone, Vladimir Jovanović pred utakmicu je rekao; “Sigurno da je Partizan veliki protivnik i da će ovo biti dobra utakmica, mi smo jedine neporažene ekipe u dosadašnjem dijelu natjecanja što utakmici dodaje još jednu posebnu draž. Svjesni smo njihove kvalitete i snage, znamo da su oni ekipa koja je složena za najviše ciljeve. Mi smo radili kao i do sada maksimalno koliko znamo i možemo i odigrati ćemo hrabro i jako da pokažemo sav talent i kvalitetu koju imamo i nadamo se da ćemo nakon utakmice biti zadovoljni.”

S nama je podijelio svoje mišljenje i Amar Gegić; “ Očekuje nas jako teška utakmica između dvije ekipe koje su još neporažene. Moramo održati koncentraciju na razini svih 40 minuta i poštovati dogovore iz svlačionice te igrati s puno kontakta. Nadamo se da će biti što više publike koja će nam svakako olakšati svojom podrškom i pokušati nas pogurati pobjedi.”

Ulaznice se mogu kupiti online putem sustava ulaznice.hr i 2 sata prije početka utakmice na blagajnama kluba. Ulaz će biti moguć uz EU digitalnu COVID potvrdu, a za sve one koji istu nemaju Klub je organizirao testiranje u suradnji s Poliklinikom Life koja će postaviti punkt ispred blagajni kluba od 16.30, također testirati se možete bez najave tijekom  današnjeg i sutrašnjeg dana od 09-19 sati na adresi Poliklinike Life, Trpinjska 5a, Svetice.

#HejaHejaCibosi