U drugoj pripremnoj utakmici Cibosi su u Draženovom domu pobijedili Albu Fehervar rezultatom 88-80.

U redovima Cibone Mateo Drežnjak se istaknuo sa 12 poena (3as), Nakić (4sk, 1as) i Radovčić (6as, 1 sk) zabili su po 11, dok su Branković (7sk, 2ukr, 2 blk) i Prkačin (2sk, 2as) postigli po 10 poena.

Vladimir Jovanović, trener Cibone:

Ekipa Albe je zaista dobar protivnik, slagali su ekipu za sam vrh mađarskog prvenstva. Imaju iskusnih, ali i mladih i potentnih igrača. Igraju brzo i rade pressing po cijelom terenu i zaista je ovo bila prava provjera. Mi smo možda i predobro odigrali prvo poluvrijeme, imali smo veliku prednost. Kao što sam već govorio nije bitan rezultat u ovom trenutku. Bitno je da smo raspodijelili minute i energiju, da smo na terenu napravili ono što smo planirali. Bilo je nekih padova u igri, ali to je bio samo još jedan trening i nastavljamo dalje raditi.

Dejan Mihevc, trener Albe Fehervar:

Ovo je za nas bila važna utakmica. Imamo dosta mladu ekipu kao i Cibona i igrali smo dosta fizičku igru, što nam je bitno u ovom pripremnom razdoblju. Bitno je za nas da smo se nakon velikog zaostatka uspjeli trgnuti i malo smanjiti razliku. Bilo je dobrih stvari, neke moramo popraviti i nadam se da ćemo u tome uspjeti.

#HejaHejaCibosi