U 24. kolu HT Premijer lige Cibona će u Draženovom domu ugostiti Šibenku.

Prije dvadesetak dana Šibenka je priredila iznenađenje na Baldekinu kad je pobijedila Cibonu (73-68) pa Zagrepčanima neće nedostajati motivacije da pokažu kako se tada radilo o lošem danu.

Sutra nas na domaćem terenu čeka utakmica s ekipom Šibenke. Još jedna utakmica za koju se dobro pripremamo. Apsolutno poštujemo protivnika. Pobijedili su nas u posljednjoj utakmici tako da ih maksimalno ozbiljno shvaćamo i pripremamo. Važno je da igramo dobro i potvrdimo pobjede koje smo ostvarili u zadnje vrijeme. Nadam se da će to biti jedna od naših dobrih utakmica, da ćemo naći način da budemo svježi i da ćemo biti zadovoljni na kraju. – naglasak na kvalitetnu igru stavio je trener Jovanović.

Šibenka je jako neugodna ekipa što su pokazali i zadnji put. Mi se zbilja nismo pokazali u najboljem svjetlu na Baldekinu i vjerujem da će sada biti drugačija priča. U dobrom smo ritmu, dižemo se u igri i mislim da ćemo gledati kudikamo kvalitetniju predstavu od te. Želimo nastavak pozitivnog niza , ali i pokazati da igramo dobru košarku. – izjavio je Šibenčanin u Ciboninim redovima Krešimir Radovčić.

Utakmica se igra u srijedu, 10. ožujka u 18.00 sati. Prijenos utakmice će biti na HKS TV-u.

#HejaHejaCibosi